Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrijwilligerswerk

Hij was jarenlang dominee
Nu vloekt hij de hele dag

Wil jij mensen met hersenletsel verder helpen?

Vrijwilligerswerk bij InteraktContour

Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor onze cliënten van wie het leven door hersenletsel op zijn kop staat. Alledaagse handelingen die vanzelfsprekend waren, zijn dat niet meer. Als vrijwilliger help jij onze cliënten met alledaagse activiteiten of het weer leren hiervan.


Elke vorm van ondersteuning bij NAH is welkom 

Binnen InteraktContour is er voor iedereen wel iets te doen: meewerken in de tuin, koffie inschenken tijdens de pauze, een ommetje maken of mensen van en naar de dagbesteding rijden. Jij geeft onze cliënten de extra aandacht waar onze begeleiders niet altijd aan toekomen. Dat kleine beetje extra maakt voor cliënten een wereld van verschil. 
 

Als vrijwilliger werken met mensen met NAH, iets voor jou?

Wil jij als vrijwilliger aan de slag bij een van onze locaties? Ga naar het contactformulier en vul dit zo volledig mogelijk in.

Ja, dat wil ik!
 

Meld je aan als vrijwilliger

  • Vrijwilligersvergoeding (max. € 1.700,- per jaar)
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan interne scholingen
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht, maar krijg je gratis van ons
  • Je wordt beschouwd als volwaardige collega en je krijgt dus ook een kerstpakket
kopje stipwerk

Aan de slag bij dagbesteding of woonlocaties

Als vrijwilliger kun je op onze dagbestedings- en woonlocaties aan de slag. Misschien vind je het leuk om met een cliënt te gaan fietsen, of help je liever bij een activiteit. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden. Hoe vaak je komt, kies je zelf. De één is bijna dagelijks aanwezig, een ander komt liever een paar uurtjes per week.