Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitdagende Marketing en Communicatie stage

Gezocht: stagiaire Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage op het gebied van Marketing en Communicatie? Waarin je het verschil kunt maken voor mensen met hersenletsel? Dan is dit iets voor jou! 

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg.  

Over de afdeling Marketing en Communicatie 
Het team Marketing en Communicatie van InteraktContour werkt vanuit het bestuursbureau in Nunspeet en bestaat uit 4 enthousiaste collega’s die jou graag alles leren op het gebied van Marketing en Communicatie. Binnen ons team gebeurt veel! Alle facetten van het vak kom je tegen. We houden ons onder andere bezig met arbeidsmarktcommunicatie, contentcreatie, social media, online marketing en haken aan bij verschillende projecten binnen de organisatie. Ook onderhouden we contacten met de pers en adviseren we collega’s op het gebied van Marketing en Communicatie. Met 1600 medewerkers en meer dan 75 locaties is geen dag hetzelfde. Hier valt veel te leren! 

Jouw rol 
Op onze afdeling ga je met verschillende dingen aan de slag. Denk aan contentcreatie, ontwikkelen van huisstijlmiddelen, projectcommunicatie, bedenken van mooie PR campagnes of vergroten van naamsbekendheid. Spreekt online je meer aan? Denk dan aan het ontwikkelen van een socialmediastrategie, beheer en optimalisatie websites of SEO/SEA gerelateerde taken.  

Kortom: keuze genoeg! We zijn vooral benieuwd naar wat jij leuk vindt en wat je graag wilt leren. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Wat wij jou bieden 

  • Een stagevergoeding van 400 euro bruto bij een stage van 36 uur per week.
  • Een uitdagende stage waarin jij al je talenten in mag zetten en veel vrijheid en mogelijkheden krijgt om zaken op te pakken en te leren. 
  • Een leuk en gezellig team om mee samen te werken.

Wie ben jij? 

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je leergierig bent en jezelf graag wilt ontwikkelen. 
Verder zien we graag het volgende in jou: 

  • Je bent op dit moment bezig met een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting Communicatie, Journalistiek of iets soortgelijks. 
  • Je kunt foutloos schrijven in het Nederlands. 
  • Je bent zelfstandig. We blijven namelijk deels thuis en deels op kantoor werken. Uiteraard krijg je ook vanuit huis inhoudelijke begeleiding.

Interesse? 
Dan zien we jouw CV en motivatie waarin je aangeeft wat je graag wilt leren graag tegemoet via communicatie@interaktcontour.nl. Heb je vragen over deze stage? Bel of app dan naar Eva Vos, communicatieadviseur via 06 82 94 63 86 of stuur een mail naar e.vos@interaktcontour.nl.  

Lees hier meer over InteraktContour.