Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Hij was gelukkig in het huwelijksbootje
Nu houdt hij de boot af

Wil jij mensen met hersenletsel verder helpen?

Verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of een hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

cliënt en medewerkster met insulinepen

Aan de slag als NAH professional

Bij ons kun je het verschil maken voor mensen met hersenletsel. We hechten waarde aan zelforganisatie en geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je vak uit te oefenen, hierin te groeien en je verder te ontwikkelen. Daardoor kun jij samen met je collega’s de beste zorg en ondersteuning geven aan onze cliënten.

Doorontwikkelen bij InteraktContour

Geen twee mensen met NAH zijn gelijk. Het is daarom belangrijk dat onze medewerkers kennis hebben van hersenletsel en het complexe gedrag dat cliënten daardoor kunnen hebben. En, nog belangrijker, hoe jij hier als zorgverlener mee omgaat. Daarom bieden we specifieke scholing en training aan, waaronder onze eigen training ‘BreinBasics’. Al onze medewerkers leren in deze training meer over de oorzaken en gevolgen van NAH en over de verschillende methodieken waarmee wij werken.

Andere onderwerpen waar onze medewerkers scholing in krijgen, zijn bijvoorbeeld onderwerpen op het gebied van: verpleegkundige zorg, agressie en weerbaarheid, huiselijk geweld, fysieke belasting, suïcidepreventie, BHV, methodisch werken en onze digitale systemen. Daarnaast kun je als medewerker meer dan 100 online trainingen volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

Bekijk nu onze vacatures

 

2 collega’s die overleggen met map er tussen

Wat mag je van ons verwachten?

  • Werk met betekenis – je bent van grote waarde voor mensen met hersenletsel
  • Een goede balans tussen werk en privé – we houden rekening met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden
  • Een informele bedrijfscultuur – onze bestuurder noemen we gewoon Jan
  • Een gezonde werkomgeving – goede zorg voor onze cliënten begint bij goede zorg voor onszelf. We hebben aandacht voor het verminderen van de werkbelasting en wij bieden gratis personal coaching aan voor medewerkers, partner en inwonende kinderen
  • Veel mogelijkheden om te groeien in je vak – collega’s bomvol kennis en een grote verscheidenheid aan trainingen