Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken op de nieuwste woonlocatie van Enschede

Werken op de nieuwste woonlocatie van Enschede

InteraktContour bouwt in Enschede de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw, voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. 
Waarom zou je kiezen voor complexe zorgvragen en voor intensieve zorg? Voor zorg aan mensen met NAH? Wij zoeken collega’s die er heel bewust voor kiezen om de handen uit de mouwen te steken. Die klaar staan om de zorg nóg beter te maken. Die kiezen voor een gemotiveerd team en een innovatieve omgeving. Waar kies jij voor? 

Wij zijn op zoek naar: woonbegeleiders en zorgassistenten.

Stef wervingscampagne Enschede

Waarom kies jij voor Geert de Leeuw?
Dit is Stef. Hij is trots op zijn team met veel verschillende deskundigen op het gebied van NAH. En op de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw. Daarom kiest hij voor InteraktContour.
Kies jij ook voor onze mooie nieuwe locatie in Enschede? En heb je een relevant zorgdiploma? Bekijk dan de vacatures!

Benieuwd hoe jouw potentiële nieuwe werkplek eruit ziet? Bekijk hier de brochureDe appartementen worden voorzien van de nieuwste technologische hulpmiddelen. Technologie draagt bij aan de zelfredzaamheid van cliënten en ondersteunt jou als medewerker. 

Specialist in hersenletsel
InteraktContour is de specialist op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hersenletsel verandert het leven van onze cliënten en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Kijk voor meer informatie op onze website.